nybanner

4G LTE feso'ota'iga tuma'oti mo fesoasoani o le gataifale e fa'aleleia atili ai feso'ota'iga i luga ole va'a

115 vaaiga

Tekinolosi Talaaga

O feso'ota'iga i le taimi nei o lo'o fa'asilisili ona taua mo fa'aoga o le gataifale.O le fa'atumauina o feso'ota'iga ma feso'ota'iga i luga o le vasa e mafai ai e va'a ona faimalaga ma le saogalemu ma folau i se lu'itau tele.

Ole IWAVE 4G LTE Private Network Solutione mafai ona foia lenei faʻafitauli e ala i le tuʻuina atu o se fesoʻotaʻiga mautu, televave, ma malupuipuia i le vaʻa.

Se'i tatou a'oa'o pe fa'apefea ona fesoasoani le faiga o lo'o i lalo.

1. Taimi su'ega: 2018.04.15

2. Fa'amoemoega o su'ega:

• Su'ega Fa'atinoga o le TD-LTE Wireless network private technology i totonu o le gataifale

• Fa'amaonia le fa'asalalauina o feso'ota'iga uaealesi o le nofoaga autu tu'ufa'atasi (PATRON - A10) i le Vasa

• Ose so'oga i le va o le va'aiga uaealesi le mamao ma le maualuga fa'apipi'i o se nofoaga autu o feso'otaiga tuma'oti (PATRON - A10).

• O le a le maualuga o le la'uina o laina feavea'i i luga o le vaa pe a fa'apipi'i le nofoaga autu i le ea ma le paluni helium?

• O le paluni helium o loʻo faʻapipiʻiina i le saoasaoa o fesoʻotaʻiga o le telefoni feaveaʻi o le nofoaga autu i le ea.

• Pe a sūgi le antenne nofoaga autu i le lagi faatasi ma le paluni, e faamaonia le aafiaga o le antenna nofoaga autu i luga o le uaea.

3. Meafaigaluega i Su'ega:

Su'esu'ega Fa'atonu i luga o le Paloni Helium

 

TD-LTE feso'ota'iga tu'ufa'atasi uaealesi faiga fa'apitoa (ATRON - A10)*1

Transceiver mata* 2

500 mita Multimode fiber network cable

Laptop * 1

Uila uaealesi * 1

Meafaigaluega Inventory i luga o le vaa

CPE (KNIGHT-V10) * 1

maualuga-maua 1.8 mita omnidirectional ipu tioata antenna * 2 (e aofia ai uaea fafaga)

Uaea feso'ota'iga

Laptop * 1

Uila uaealesi

Seti Faiga Su'ega Atoa

1Fa'apipi'iina o se nofoaga autu

O le LTE feso'otaiga tuma'oti uma i le nofoaga autu e tasi o lo'o tu'uina i luga o se paluni helium e 4 kilomita le mamao mai le matafaga.Ole maualuga maualuga ole paluni helium e 500 mita.Ae i lenei suʻega, o lona maualuga moni e tusa ma le 150m.

Ole fa'apipi'iina ole antenna fa'atonu ile paluni o lo'o fa'aalia ile ATA.2.

O le tulimanu faalava o le pito autu e faasaga i luga o le sami.Pan-Tilt e mafai ona vave fetuutuunai le tulimanu faalava o le antenna ina ia mautinoa le fa'ailo o le fa'asinomaga ma le vaega.

4G LTE feso'otaiga tuma'oti

2Fesootaiga Fesootaiga

Uaealesi uma-i-le tasi nofoaga faavae LTE (Patron - A10) i paluni e fesoʻotaʻi atu i se fiber optic network e ala i uaea Ethernet, fiber optic cables, fiber optic transceivers, ma router A. I le taimi nei, e fesoʻotaʻi atu i se FTP server (laptop). ) e ala i le telefoni feaveaʻi B.

3. Fa'atonu10watts CPE (Knight-V10)i luga o le vaa

CPE (Knight-V10) o loʻo faʻapipiʻi i luga o se vaʻa fagota ma faʻapipiʻi le antenna i luga o le taavale.O le antenna muamua o loʻo faʻapipiʻiina i le 4.5 mita mai le maualuga o le sami ma le antenna lona lua e 3.5 mita mai le maualuga o le sami.O le mamao i le va o antenna e lua e tusa ma le 1.8 mita.

4G LTE feso'ota'iga tuma'oti-1

O le komepiuta i luga o le va'a e feso'ota'i ma le CPE e ala i se uaea feso'ota'iga ma feso'ota'i ma le FTP server mamao e ala i le CPE.O le FPT software o le komepiuta feaveai ma le FTP server mamao e faʻaoga faʻatasi mo suʻega FTP download.I le taimi nei, o le meafaigaluega o fuainumera o feoaiga i luga o le komepiuta e mafai ona faʻamaumau fefaʻatauaiga i luga ole Initaneti ma fefaʻatauaiga i le taimi moni.O isi tagata su'esu'e e fa'aoga telefoni fe'avea'i po'o pads e fa'afeso'ota'i i le WLAN o lo'o ufiufi e le CPE e fa'ase'e ai le Initaneti i totonu o le potu, e pei o le matamata i se ata i luga o le initaneti po'o le faia o se vitiō e su'e ai le saoasaoa o le Initaneti.

Fa'atonuga o se nofoaga autu

Nofoaga tutotonu: 575Mhz

Alalautele: 10Mhz

Malosi uaealesi: 2 * 39.8 dbm

Fuafuaga fa'a-va'ai lalo fa'apitoa: 2:5

NC: ua faʻatulagaina e pei o le 8

Antenna SWR: antenna autu 1.17, antenna fesoasoani 1.20

Fa'agasologa o su'ega

Amata Su'ega

Ia Aperila 13,15: 33, o le vaa fagota sa folau, ma 17: 26 i le aso lava lea, na siitia ai le paluni i le maualuga o le 150 mita ma faʻafefe.Ona, o le CPE e fesoʻotaʻi faʻatasi i le nofoaga autu, ma i le taimi nei, o le vaʻa fagota e mamao ese mai le nofoaga 33km.

1Su'ega Su'ega

O le komepiuta o loʻo i luga o le vaʻa o loʻo i ai se FPT download, ma o le faila faila o le 30G.O le polokalama BWM na fa'apipi'i muamua e fa'amaumau taimi moni i luga ole Initaneti ma fa'amaumau fa'amatalaga GPS i le taimi moni e ala ile telefoni fe'avea'i.

O isi tagata faigaluega i luga o le va'a fagota e maua le Initaneti e ala i le WIFI, matamata i luga o le initaneti vitio ma faia le telefoni.Vitio i luga ole laiga e lamolemole, ma e manino le leo telefoni.O le su'ega atoa e 33km - 57.5 km.

2Su'ega fa'amaumau laulau

I le taimi o suʻega, o vaega faʻatumu i luga o le vaʻa faʻamaumau GPS faʻamaopoopo, CPE malosi faʻailoga, FTP averesi fua faatatau download, ma isi faʻamatalaga i le taimi moni.O le laulau faʻamaumauga faʻamaumauga e faʻapea (o le mamao o le tau o le mamao i le va o le vaʻa ma le matafaga, o le tau o le download o le fua faatatau o le faʻamaumauga o le BWM software record).

Mamao (km)

32.4

34.2

36

37.8

39.6

41.4

43.2

45

46.8

48.6

50.4

52.2

54

55.8

Malosi o Fa'ailoga (dbm)

-85

-83

-83

-84

-85

-83

-83

-90

-86

-85

-86

-87

-88

-89

La'u Lafoga (Mbps)

10.7

15.3

16.7

16.7

2.54

5.77

1.22

11.1

11.0

4.68

5.07

6.98

11.4

1.89

3Fa'alia Fa'ailoga

Ia Aperila 13,19: 33, na faafuaseʻi ona motusia le faailo.Pe a motusia le faailo, o le vaa fagota o loʻo i luga o le matafaga e mamao ese mai le nofoaga autu e tusa ma le 63km (i lalo o le asiasiga).A faʻalavelaveina le faʻailoga, o le malosi ole faailo CPE - 90dbm.Fa'amatalaga GPS nofoaga autu: 120.23388888, 34.286944.FTP fa'amatalaga masani GPS fa'amatalaga: 120.9143155, 34.2194236

4Maea su'ega.

I le 15thAperila, toe fo'i uma tagata o le va'a i uta ma fa'auma le su'ega.

Iloiloga o I'uga o Su'ega

1,Fa'ata'ita'i fa'alava o le antenna ma le fa'asinomaga o va'a fagota

O le maualuga o le ufiufi o le antenna e matua tutusa lava ma le ala o le va'a.Mai le malosi o le faailo CPE, e mafai ona faʻamaonia o le faʻailoga faʻailoga e laʻititi lava.I lenei auala, o le antenna pan-tilt e mafai ona matua fa'amalieina mana'oga fa'ailo i le vasa.I le taimi o suʻega, o le antenna faʻatonu e iai le pito maualuga o le tipi o le 10 °.

2FTP Faamaumauga

O le kalafi sa'o o lo'o fa'atusalia ai le fua faatatau o le la'uina o le FTP i le taimi tonu, ma o lo'o fa'aalia i le fa'afanua le fa'amatalaga o le nofoaga o GPS.I le taimi o suʻega, o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga feʻaveaʻi ma faʻailoga i le tele o itulagi e lelei.O le averesi fua faatatau o le download e maualuga atu i le 2 Mbps, ma o le nofoaga mulimuli na leiloa feso'ota'iga (63km le mamao mai le matafaga) o le 1.4 Mbps.

3I'uga o su'ega telefoni feavea'i

O le fesoʻotaʻiga mai le CPE i le fesoʻotaʻiga tumaoti uaealesi ua leiloa, ma o le vitio i luga ole laiga e matamata i ai le tagata faigaluega e matua lamolemole ma e leai se tuai.

4Fa'alia Fa'ailoga

Faʻavae i luga o le nofoaga autu ma le CPE faʻasologa faʻamaufaʻailoga, o le malosi o le faailo CPE e tatau ona tusa - 110dbm pe a faʻalavelaveina le faailo.Ae ui i lea, i faʻaiʻuga o suʻega, o le faʻailoga malosi - 90dbm.

A maeʻa le suʻesuʻega o 'au, o le mafuaʻaga autu lea e faʻamaonia ai e le o setiina le tau o le NCS i le faʻatulagaga pito sili ona mamao.Aʻo leʻi amataina le suʻega, e le faʻatulagaina e le tagata faigaluega le tau o le NCS i le pito sili ona mamao ona o le mamao mamao o le a aʻafia ai le fua o le download.

Va'ai le ata lea:

NCS Configuration

Fa'aupuga alaleo fa'aupuga mo se antenna tasi

(20Mhz Base Station)

Fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga o antenna lua

(20Mhz Base Station)

Seti i lenei Su'ega

52Mbps

110Mbps

Le Seti pito mamao

25Mbps

50Mbps

Fautuaga: O le NCS o loʻo faʻatulagaina i le pito sili ona mamao i le isi suʻega, ma o le faʻaogaina o le faiga ma le numera o tagata faʻaoga fesoʻotaʻi e popole pe a seti le NCS i se isi faatulagaga.

Fa'ai'uga

O fa'amaumauga tau su'ega ma le poto masani na maua e le vaega fa'apitoa a le IWAVE e ala i lenei su'ega.O le su'ega e fa'amaonia ai le gafatia o feso'ota'iga o feso'ota'iga TD-LTE i totonu ole si'osi'omaga o le gataifale ma le gafatia fa'ailo ile vasa.I le taimi nei, a maeʻa ona maua e le telefoni feaveaʻi le Initaneti, o le saosaoa o le siiina mai o le CPE maualuga i lalo ole vaʻaiga mamao eseese ma le poto masani o tagata e maua.

Fautuaga o oloa


Taimi meli: Mati-13-2023

Oloa Fa'atatau